Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij? Dan is Budget Energie een verstandige keuze. Profiteer nu van de Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal. U profiteert dan niet alleen van een aanzienlijk kortingsbedrag, maar u profiteert ook nog eens drie jaar lang van 25% korting op stroom! Gebruik de onderstaande vergelijkingstool om verschillende energiedeals met elkaar te vergelijken.

Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal

De Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal is een ontzettend scherpe actiedeal. Als u niet ieder jaar wilt overstappen naar de voordeligste energieleverancier, is een driejarig contract bij deze energiemaatschappij de meest voordelige keuze. U profiteert namelijk niet alleen van een hoog kortingsbedrag, maar ook van 25% korting op stroom gedurende drie jaar lang. U kunt ook kiezen voor een jaarcontract via deze aanbieder: de Budget Energie 1 jaar vast + 25% korting en 110 euro cashback. In verhouding krijgt u daarmee meer korting, maar u zult dan wel na een jaar weer moeten overstappen.

Wilt u toch liever gedurende drie jaar bij deze budgetenergiemaatschappij blijven, zonder al te veel rompslomp? Dan is de Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal zeker een aanrader.

25% korting op stroom

Gedurende drie jaar lang ontvangt u 25% korting op stroom. Dat is een enorme korting op de leveringskosten.

Drie jaar lang een vast tarief

Het leveringstarief dat nu wordt afgesproken, verandert gedurende drie jaar niet. Dat is ontzettend voordelig, want over het algemeen gaan de leveringstarieven ieder jaar wel weer een beetje omhoog. Door het drie jaar lang vast te zetten, kunt u drie jaar lang genieten van een scherpe korting. Het is wel raadzaam om na de contractperiode weer over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Het vaste tarief wordt dan namelijk vaak omgezet naar een variabel tarief. U betaalt dan doorgaans meer leveringskosten. Dat zijn echter zorgen voor later, want met dit contract zet u het tarief namelijk drie jaar lang vast.

Waarom kiezen voor Budget Energie?

De naam van deze energieleverancier laat het al doorschemeren: het is een budgetenergiemaatschappij. Het levert tegen erg scherpe tarieven. Ook levert deze energieleverancier ook nog eens volledig 100 procent groene stroom. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor CO2-gecompenseerd gas. En dat allemaal tegen een ontzettend scherp tarief. Als het gaat om driejarige contracten, biedt Budget Energie dan ook het hoogste voordeel. De Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal is namelijk een ontzettend scherpe deal.

Wat bespaar ik?

U krijgt sowieso 240 euro korting verrekend op uw eerste jaarafrekening. Dat is al een fijne welkomstkorting. Daarnaast profiteert u drie jaar lang van een korting van maar liefst 25% op de levering van stroom. Het leveringstarief bij deze energieleverancier is sowieso al laag, dus dat betekent ook dubbelop profiteren. De totale besparing kan daardoor wel oplopen tot maximaal 450 euro op jaarbasis.

Wanneer kan ik overstappen naar Budget Energie?

Wilt u graag kiezen voor de Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal? Dat kan, maar het is wel ontzettend belangrijk dat u kijkt wanneer uw huidige contract afloopt. Als u namelijk te vroeg overstapt, zal u een overstapboete ontvangen van uw huidige energiemaatschappij. Budget Energie neemt deze boete niet over. Pak daarom altijd uw huidige contract erbij. Hierop staat omschreven wanneer uw contract afloopt. Indien deze al is omgezet naar een contract voor onbepaalde duur, kunt u direct beginnen met energie vergelijken. Ook wanneer het contract binnen zes weken afloopt, heeft u de mogelijkheid om alvast te starten met vergelijken. U heeft namelijk nog 14 dagen wettelijke bedenktijd en een maand opzegtermijn.

Bij de meeste energieleveranciers heeft u de mogelijkheid om uw contract online in te zien. Indien u nog geen account heeft op de website van uw huidige aanbieder, kunt u deze vaak gemakkelijk aanmaken. Als alternatief kan het ook zijn dat u nog een papieren variant hebt.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen naar Budget Energie is ontzettend gemakkelijk. Daarvoor kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw woonadres en verbruik kan de energievergelijker gemakkelijk berekenen welke deal u het beste kunt kiezen. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan. Wilt u alleen driejarige deals vergelijken? Dan kunt u dat ook aangeven in de vergelijkingstool.

Als u de juiste energiedeal hebt gevonden, kunt u klikken op ‘aanvragen’. Vervolgens kunt u eenvoudig uw gegevens invoeren. De nieuwe energieleverancier stuurt u daarvan een bevestiging. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktijd. U kunt uw contract binnen deze periode nog kosteloos afzeggen. U blijft dan bij uw oude energiemaatschappij. Als deze termijn is verstreken, begint uw maand opzegtermijn. Tevens kunt u dan genieten van de gratis overstapservice naar de nieuwe energieleverancier.

Maand opzegtermijn en overstappen

Als de wettelijke bedenktermijn is verstreken, komt u terecht in de opzegperiode. Dit is meestal een maand. Uw oude energiecontract wordt middels de gratis overstapservice voor u opgezegd. Beide energieleveranciers zullen vervolgens nog vragen om de meterstanden. Indien u thuis over een slimme meter beschikt, zullen de energieleveranciers uw meterstanden op afstand uitlezen. Uw oude energieleverancier heeft deze gegevens nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe leverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen. Gezamenlijk zullen de nieuwe energieleveranciers bekijken wanneer het nieuwe contract ingaat. Zodoende weet u zeker dat u nooit zonder gas en stroom komt te zitten. Dat maakt het overstappen ook zo eenvoudig.

Hulp nodig?

Wilt u graag gebruikmaken van de Budget Energie 3 jaar vast met 240 euro korting + 25% korting op stroom energiedeal, maar heeft u nog enige vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!