Press "Enter" to skip to content

Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus

0

Wilt u graag profiteren van de Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus energiedeal? Dat is een verstandige keuze. U profiteer namelijk volop: het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van duurzame oplossingen. Naast energie biedt het bedrijf ook diensten als telefonie, internet en milieudiensten. Via de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk energiepakketten van deze leverancier vergelijken.

Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus

Als u kiest voor de Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus energiedeal, kunt u profiteren van een flinke korting. De instapbonus wordt verrekend bij de eind- of jaarafrekening. Het voordeel van dit contract is, is dat u na een jaar weer kunt overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Het betreft namelijk een jaarcontract.

Houd er rekening mee dat het energietarief vaak hoger wordt na afloop het contract. Om die reden is het wel belangrijk dat u na een jaar weer overstapt naar een nieuwe energieleverancier. Uiteraard kunt u dan ook weer gebruikmaken van onze handige energiedeals.

Waarom kiezen voor Delta?

Delta is zowel een duurzame als een grijze energieleverancier. De duurzame energie wordt geproduceerd in Nederland middels wind en biomassa. Echter kunt u ook kiezen voor grijze stroom. Daarmee is het niet een 100 procent groene energieleverancier. Andere redenen om te kiezen voor Delta is omdat zij de Delta Comfort Wijzer bieden. Dit is een slimme thermostaat, welke u kunt aansluiten op de slimmer meter. Door uw energieverbruik goed bij te houden, kunt u gemakkelijk besparen op uw energielasten. Besparing lopen uiteen tussen vijf en vijftien procent op jaarbasis.

Waar bespaar ik met deze energiedeal?

Met de Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus energiedeal profiteert u van een flinke korting. Met deze deal ontvangt u 50 euro korting op stroom en 115 euro korting op gas. Daarnaast profiteert u naar alle waarschijnlijkheid nog meer, omdat u mogelijk nu een hoger variabel tarief betaalt met uw huidige contract. Contracten die namelijk zijn omgezet tot een contract voor onbepaalde duur, betalen over het algemeen een hoger leveringstarief. Dat is dus dubbelop besparen met deze energiedeal.

Wanneer kan ik overstappen?

Wanneer u kunt overstappen, is afhankelijk van uw huidige contract. Indien u beschikt over een contract voor onbepaalde duur, heeft u de mogelijkheid om direct over te stappen naar Delta. Ook wanneer uw contract binnen zes weken afloopt, kunt u zich alvast aanmelden voor deze energiedeal. U heeft namelijk ook standaard nog twee weken wettelijke bedenktijd en een maand opzegtermijn. Het is raadzaam dat u uw huidige contract erbij pakt. In veel gevallen kunt u dit online bekijken via uw huidige energieleverancier.

Hoe kan ik overstappen naar Delta?

Overstappen naar Delta is eenvoudiger dan de meeste consumenten denken. Het betreft namelijk slechts een administratieve wijziging. U kunt daarvoor gebruikmaken van onze handige vergelijkingstool. Indien u alleen wilt filteren op deze energieleverancier, kunt u dat gemakkelijk aangeven met behulp van de filters. Zo kunt u alleen energiedeals van Delta in het overzicht laten tonen. Kies vervolgens u energiedeal en klik op de knop ‘aanvragen’. Vanaf dat punt verlaat u onze website en wordt u doorverwezen naar de website van Delta. Hier kunt u uw gegevens invoeren en kunt u uw contract afsluiten. Vervolgens kunt u gebruikmaken van de handige overstapservice.

Gemakkelijk overstappen met de overstapservice

Met behulp van de overstapservice is overstappen een fluitje van een cent. U hoeft namelijk alleen maar uw gegevens in te voeren. Vervolgens vragen zowel uw oude als uw nieuwe energieleverancier nog om uw meterstanden. Als u deze heeft doorgegeven, gebruikt uw oude energieleverancier dat voor de eindafrekening en uw nieuwe energieleverancier voor de vaststelling van de termijnbedragen.

Wettelijke bedenktermijn en opzegtermijn

Als u overstapt naar een nieuwe energieleverancier, heeft u altijd nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Zodra deze periode voorbij is, heeft u nog een maand opzegtermijn bij uw huidige energieleverancier. De twee energieleveranciers bepalen vervolgens wanneer het nieuwe contract ingaat. Zodoende komt u nooit zonder gas en stroom te zitten.

Hulp nodig bij het overstappen?

Wilt u graag profiteren van de Delta 1 jaar + 165 euro instapbonus energiedeal, maar heeft u toch nog enige vragen? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zij wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur ons dan ook gerust een bericht via het contactformulier. Bij voorkeur ontvangen wij uw vragen zo specifiek mogelijk, zodat we uw vragen ook zo goed mogelijk kunnen beantwoorden!

Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!