Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting

Wilt u graag profiteren van een scherpe energieaanbieding? Dan is een Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting zeker een aantrekkelijke keuze. Energieflex is relatief nieuwe speler op de energiemarkt en levert tegen scherpe tarieven. Het aanbod is niet alleen vernieuwend, maar ook nog eens erg voordelig.

150 euro welkomstkorting

Met een Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting ontvangt u korting op zowel gas als stroom. Op beide varianten krijgt u maar liefst 75 euro welkomstkorting. De welkomstkorting wordt verrekend met uw energierekening. Dit is gebaseerd op een gemiddeld verbruik. Daarnaast is het contract voor slechts een jaar, dus na een jaar kunt u weer vergelijken via onze vergelijkingstool en weer overstappen naar een nieuwe energieaanbieder.

Een vast tarief voor een jaar

Dit contract staat vast voor een jaar. Over het algemeen is dat ook altijd de beste keuze die u kunt maken. U kunt dan namelijk na een jaar weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Vervolgens kunt u weer profiteren van nieuwe energiedeals.

Het betreft ook een vast tarief. Dat wil zeggen dat u precies weet wat u betaalt per kWh stroom en gas. Bij een variabel tarief kan dat nog halfjaarlijks veranderen. In dat geval kan dat de prijs omlaag, maar ook om hoog. Met dit vaste tarief heeft u de zekerheid van een stabiele prijs gedurende de contractperiode.

Waarom kiezen voor Energieflex?

Energieflex is een relatief nieuwe speler op de markt. Deze vrij nieuwe en jonge energiemaatschappij biedt de mogelijkheid om prepaid energie af te nemen. Dat is vooral handig voor consumenten met betalingsachterstanden. Consumenten raken zodoende bewuster van de kosten van energie. Indien een huishouden 30 dagen geen krediet op het ‘prepaidkaartje’ heeft staan, mag de energieleverancier de stroom afsluiten. Daarmee is Energieflex erg uniek. Ze bieden twee nieuwe contractvormen aan: Flex Prepaid en Werkelijk Verbruik. Daarnaast kunt u ook ‘gewoon’ kiezen voor Flex Voorschot. Dat is het standaardmodel dat iedere energieleverancier aanbiedt.

Wat bespaar ik?

Met dit contract kunt u in ieder geval al 150 euro besparen ten opzichte van het ‘gewone tarief’ van Energieflex. Echter kunt u in principe nóg meer besparen, indien u nu al jarenlang bij dezelfde energieaanbieder zit. U betaalt waarschijnlijk een hoger leveringstarief dan het moment wanneer u zich aansloot bij deze energiemaatschappij. De besparing kan dus wel oplopen tot circa 300 tot 450 euro. Als u dat bedrag ieder jaar weer wilt besparen, is het verstandig om na een jaar weer over te stappen naar een nieuwe energieaanbieder. Dan kunt u weer profiteren van hoge welkomstkortingen.

Wanneer overstappen naar Energieflex?

Wilt u graag profiteren van de Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting? Dat lijkt ons een verstandige keuze. Het is echter wel belangrijk dat u goed kijkt naar uw huidige contractduur. Om die reden kunt u het beste uw huidige contract erbij pakken. Hierop staat omschreven wanneer uw huidige contract afloopt. Indien u al beschikt over een contract voor onbepaalde duur, kunt u direct beginnen met energie vergelijken. Ook wanneer uw contract binnen zes weken afloopt, kunt u alvast starten met vergelijken. U heeft namelijk nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn en een maand opzegtermijn bij uw huidige energieleverancier.

Hoe werkt overstappen naar Energieflex?

Overstappen naar Energieflex is ontzettend gemakkelijk. Met behulp van onze vergelijkingstool kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de verschillende filters. Als u wilt kiezen voor een Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting, kunt u aangeven in de filters dat u als aanbieder ‘Energieflex’ wilt selecteren. Vervolgens krijgt u een handig overzicht met de huidige energiedeals van deze energiemaatschappij. Vul vervolgens nog uw postcode en huisnummer in en bekijk welke deals beschikbaar zijn op uw woonadres. Heeft u een goede deal gevonden? Dan hoeft u alleen nog maar te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. U wordt dan doorverwezen naar de website van de energieleverancier. Hier kunt u uw nieuwe contract afsluiten. Vervolgens profiteert u van een handige overstapservice.

Profiteer van de handige overstapservice

De overstapservice is ontzettend handig. Het wil namelijk zeggen dat uw oude energiemaatschappij en Energieflex samen gaan bekijken wanneer uw nieuwe contract ingaat. Zodoende weet u ook zeker dat u nooit zonder stroom komt te zitten. Wel zo handig! Beide energieleveranciers zullen nog wel vragen om uw meterstand(en). Uw oude energieleverancier heeft dit nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe energieleverancier dat nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen. Verder hoeft u alleen maar achteruit te leunen: alles wordt geregeld!

Hulp nodig?

Wilt u profiteren van een Energieflex jaarcontract met 150 welkomstkorting, maar heeft u nog enkele vragen over onze vergelijkingstool? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij helpen u uiteraard graag met al uw vragen.
Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!