ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback

Wilt u ook graag profiteren van extra veel voordeel op uw energierekening? Overweeg dan de ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback energiedeal. U ontvangt jaarlijks een kortingsbedrag van 50 euro op uw jaarafrekening. Tevens geniet u van een vast tarief gedurende de contractperiode. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kunt u deze energiedeal vergelijken met andere deals.

ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback

De ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback is een scherpe actiedeal. Ieder jaar, gedurende drie jaar lang, ontvangt u standaard 50 euro korting op uw jaarcontract. In totaal bespaart u daarmee 150 euro. In sommige gevallen kunt u een hogere cashbackkorting ontvangen, indien u kiest voor een jaarcontract. Dan is echter belangrijk dat u na een jaar weer overstapt. Wilt u liever niet ieder jaar overstappen? Dan is deze ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback een goede deal.

Een vast tarief voor drie jaar

Als u kiest voor de ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback energiedeal, geniet u gedurende drie jaar van een vast leveringstarief. Zo komt u ook nooit voor verrassingen te staan. De energiemaatschappij zal het tarief gedurende contractperiode immers niet aanpassen. Wel kan het zijn dat het tarief na de contractperiode wordt veranderd. Om die reden is het ook belangrijk om na uw contractperiode wederom te beginnen met vergelijken. Uiteraard kunt u dan ook weer profiteren van onze scherpe energiedeals.

Waarom kiezen voor ENGIE?

ENGIE wil de CO2-uitstoot zoveel mogelijk beperken. Om die reden zet het bedrijf verantwoord in op hernieuwbare energiebronnen. Het bedrijf levert energie uit onder andere zon, wind, water of biomassa. ENGIE levert vooral duurzame oplossingen en wil ervoor zorgen dat Nederland verduurzaamt. Men gaat naar eigen zeggen de uitdaging aan naar een schonere wereld. U kunt zelf bepalen waar uw energie vandaan komt en dat is wel erg uniek.

Wat bespaar ik met dit contract?

De exacte besparing kunt u gemakkelijk nagaan in de energievergelijker. Hiervoor kunt u het beste uw postcode + huisnummer en verbruik invoeren. Dan weet u namelijk exact wat u op jaarbasis kwijt bent. Dat kunt u weer gemakkelijk vergelijken met uw huidige energiekosten. U weet in ieder geval zeker dat u 150 euro over drie jaar tijd extra bespaart, vanwege de welkomstkorting. Bovendien profiteert u waarschijnlijk van een lager leveringstarief. Contracten die al zijn omgezet tot een contract met onbepaalde looptijd, zijn over het algemeen duurder. Het leveringstarief is dan simpelweg hoger.

Wanneer kan ik overstappen naar ENGIE?

Wanneer u precies kunt overstappen, is afhankelijk van uw huidige contract. Indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, heeft u per direct de mogelijkheid om over te stappen. Dan kunt u dus direct profiteren van de ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback energiedeal. Loopt uw contract binnen zes weken af? Ook in dat geval kunt u direct beginnen met energie vergelijken.

Als uw contract daarentegen nog langer doorloopt, zult u nog wel even moeten wachten. U riskeert namelijk een overstapboete vanuit uw oude energiemaatschappij. Zij lopen immers inkomsten mis en brengen om die reden een boete in rekening, wegens contractbreuk. De hoogte van die boete kan erg uiteenlopen. Dat is namelijk afhankelijk van de resterende contractperiode.

U kunt uw huidige contractperiode terugvinden op het contract bij uw energieleverancier. Vaak kunt u dat ook online inzien via uw energiemaatschappij. Weet u het écht niet? In dat geval kunt u ook contact opnemen met de leverancier. Zij kunnen u daarover ook meer informatie geven. Overigens is het vaak wel zo dat zij u dan ook graag een nieuwe aanbieding doen. Echter loont overstappen vaak meer dan een kleine verlengingsbonus via uw energieleverancier.

Overstappen met de vergelijkingstool

Overstappen met de vergelijkingstool is erg eenvoudig. U kunt in de handige vergelijkingstool aangeven wat uw postcode + huisnummer is. Op basis van deze gegevens kan de rekentool bekijken welke energieleveranciers leveren op uw woonadres. Daarnaast kunt u ook uw verbruik invoeren. Op basis van uw historische verbruik kan de vergelijkingstool berekenen wat u op jaarbasis kwijt bent. De goedkoopste energiemaatschappij zal vervolgens altijd bovenaan staan. Zo kan het zijn dat de ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback energiedeal voor u aantrekkelijk is, maar wellicht is er ook een andere geschikte deal voor u.

Als u wilt, kunt u ook nog filteren op duurzaamheid, type contract of looptijd van het contract. Deze gegevens hoeft u echter niet in te voeren, maar als u bijvoorbeeld alleen duurzame energieleveranciers wilt vergelijken kan het wel erg handig zijn. Immers filtert u de non-duurzame leveranciers dan uit het overzicht.

Zodra u het geschikte contract hebt gevonden, kunt u het contract direct aanvragen. Voer hier uw gegevens in en vervolgens zult u van de energiemaatschappij in kwestie een bevestiging ontvangen.

Bedenktermijn van 14 dagen

Nadat u de bevestiging heeft ontvangen van de energiemaatschappij, heeft u nog 14 dagen bedenktermijn. Dat geldt voor ieder nieuw energiecontract, omdat energiemaatschappijen daartoe wettelijk verplicht zijn. Binnen deze termijn kunt u uw aangevraagde energiecontract dan ook kosteloos annuleren.

Gratis overstappen

Overstappen is natuurlijk helemaal gratis. Ook de bijgeleverde service is volledig gratis. Met deze service bedoelen we onder andere dat u uw contract niet zelf hoeft op te zeggen. Dat doet uw nieuwe energieleverancier namelijk voor u. Daarnaast zullen de partijen met elkaar in overleg gaan wanneer het nieuwe contract ingaat. Zo weet u ook altijd zeker dat u geen dubbele kosten betaalt én tevens weet u dat u nooit zonder gas en stroom komt te zitten.

Beide energieleveranciers vragen nog wel naar de meterstanden. Deze gegevens worden gebruikt voor de eindafrekening en om de termijnbedragen te kunnen vaststellen. Dat maakt het overstappen dan ook erg gemakkelijk.

Hulp nodig?

Heeft u nog vragen over de ENGIE 3 jaar + 150 euro cashback energiedeal? Of heeft u algemene vragen over het gebruik van onze website? Dan kunt u uiteraard op ieder moment contact met ons opnemen. U kunt ons een mailtje sturen via het contactformulier, maar u kunt hieronder ook een openbare reactie plaatsen. Indien u kiest voor laatstgenoemde, is het belangrijk dat u geen privé-informatie plaatst in de reactie. Immers is deze openbaar. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 reageren we graag op u.