FENOR 1 jaar vast tarief

Wilt u graag overstappen naar FENOR? Deze energiemaatschappij biedt geen welkomstkortingen, maar heeft klantcontact daarentegen wel weer hoog in het vaandel staan. Als u kiest voor FENOR 1 jaar vast tarief, profiteert u van een scherp leveringstarief. U krijgt echter weer geen welkomstbonussen verrekend op uw jaar- of eindafrekening. Met behulp van de vergelijkingstool kunt u bekijken of deze energieleverancier voordelig voor u is.

FENOR 1 jaar vast tarief

FENOR doet de zaken iets anders dan de meeste energieleveranciers. Veel energiemaatschappijen bieden namelijk een welkomstkorting. Echter kiest deze energieleverancier daar niet voor. Zij zetten juist in op klantcontact. Als u kiest voor de FENOR 1 jaar vast tarief deal, profiteert u dus ook niet van een welkomtkorting. Wel kunt u profiteren van eerlijke, heldere en scherpe tarieven. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. Bovendien is de geleverde energie altijd groen.

Wilt u ook CO2-gecompenseerd gas?

Standaard biedt het bedrijf groene stroom. Echter heeft u niet standaard ook CO2-gecompenseerd gas in het energiepakket. Dat wil zeggen dat de uitstoot van de CO2 wordt gecompenseerd met het aanplanten van bomen. Tevens investeert het bedrijf in duurzame projecten voor een beter milieu. Wilt u ook CO2-gecompenseerd gas? Dan kunt u dat aangeven op het moment dat u uw contract afsluit. Uiteraard betaalt u hiervoor een hoger tarief dan het standaardgas, maar in dit geval draagt u natuurlijk wel uw steentje bij aan een beter klimaat.

Waarom FENOR 1 jaar vast tarief, zonder welkomstkorting?

Veel consumenten stappen jaarlijks over voor een lagere energierekening. Het is vooral de welkomstkorting die u ontvangt bij een jaarcontract, welke het aantrekkelijk maakt. Bij FENOR ontvangt u deze welkomstkorting niet, dus waarom zou u dan overstappen naar deze energiemaatschappij. U zou toch zeggen: daar bespaar ik toch niets mee? Toch is dat niet helemaal waar. Het bedrijf levert namelijk tegen een scherp leveringstarief. Dat betekent dat u per afgenomen kWh stroom een laag bedrag betaalt. Deze bedragen zijn transparant en eerlijk. Daarnaast biedt het bedrijf groene stroom en heeft men klantcontact hoog in het vaandel staan. Als dit belangrijke aandachtspunten voor u zijn, kan dit een aangename energieleverancier zijn voor u.

Wat bespaar ik met overstappen?

Normaliter is het wat gemakkelijker aan te geven hoeveel u precies bespaart. U ontvangt immers geen welkomstkorting bij deze deal. Wel is het zo dat u kunt genieten van een scherp leveringstarief. Dit is bovendien een vast tarief, zodat u precies weet wat u betaalt per prijs kWh. Wilt u liever meer inzage over de bespaarkosten? Dan kunt u energie vergelijken met behulp van de energievergelijker. U kunt namelijk gemakkelijk aangeven wat uw postcode + huisnummer en verbruik is. Op basis van deze gegevens kan de rekentool gemakkelijk aantonen welke aanbieder het goedkoopste is. De goedkoopste aanbieder, op basis van uw persoonlijke situatie, staat altijd bovenaan. Dat maakt het vergelijken ook zo gemakkelijk.

Wanneer kan ik overstappen naar FENOR?

Wanneer u precies kunt overstappen, is afhankelijk van uw huidige contract. Om die reden kunt u het beste uw huidige contractperiode erbij pakken. Hierop staat beschreven wanneer uw huidige contract afloopt. Is de contractperiode al verstreken? Dan betekent dit dat u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. In dat geval kunt u direct overstappen naar FENOR. Loopt uw contract binnen zes weken af? Ook dan kunt u direct overstappen naar FENOR en profiteren van de FENOR 1 jaar vast tarief deal.

Loopt uw contract nog langer dan een half jaar door? Dan is het raadzaam om nog eventjes te wachten met overstappen. U moet namelijk vaak een overstapboete betalen, indien u te vroeg bent met overstappen. De hoogte van deze overstapboete verschilt per resterende looptijd van een contract.

Hoe kan ik overstappen naar FENOR 1 jaar vast tarief?

Overstappen naar FENOR 1 jaar vast tarief is ontzettend gemakkelijk. U kunt namelijk gemakkelijk energie vergelijken met behulp van onze vergelijkingstool. Hier kunt u uw postcode + huisnummer en verbruik invoeren. Standaard wordt er namelijk een Nederlands gemiddelde getoond en om die reden is het belangrijk om het aan te passen naar uw eigen verbruik. Op basis van uw postcode en verbruik kan de energietool aantonen welke voor u het goedkoopste is.

Als u nog bepaalde wensen heeft, zoals een duurzame energieleverancier of een variabel contract, kunt u dat ook nog aangeven in de rekentool. Daarmee kunt u op een eenvoudige wijze energiecontracten vergelijken op basis van uw voorkeuren.

Zodra u uw geschikte contract heeft gevonden, hoeft u alleen maar het contract aan te vragen. Dat kan middels de oranje knop. Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren en uw contract aanvragen. Indien u kiest voor FENOR 1 jaar vast tarief, ontvangt u uiteraard van FENOR een bevestiging. Zodra u deze bevestiging ontvangt, heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktijd. Dat geldt niet alleen voor FENOR, maar ook voor alle andere energiemaatschappijen. Dat is namelijk wettelijk zo bepaald.

Gemakkelijk overstappen met de overstapservice

Als u overstapt naar FENOR 1 jaar vast tarief, geniet u altijd van de gratis overstapservice. U hoeft uw oude contract niet op te zeggen en u hoeft zich ook geen zorgen te maken voor dubbele lasten. Middels de overstapservice wordt alles namelijk vlekkeloos geregeld. U komt nooit zonder gas en stroom te zitten. Beloofd!

Mocht u thuis nog niet beschikken over een slimme meter, is het nog wel eventjes zaak om de meterstanden door te geven. Deze gegevens zijn nodig voor de volgende situaties:

  • Eindafrekening. Uw oude leverancier gebruikt deze gegevens om de eindafrekening op te stellen. Deze zult u maximaal zes weken na de overstap ontvangen van de oude maatschappij. Vaak ontvangt u deze echter al wel eerder.
  • Termijnbedragen. Uw nieuwe maatschappij gebruikt uw huidige meterstanden om termijnbedragen te kunnen vaststellen. Op basis van uw historische verbruik kan daar een nauwkeurige inschatting van worden gemaakt.

Vragen of reageren?

Heeft u nog vragen over de FENOR 1 jaar vast tarief energiedeal? Of heeft u vragen of andere energiedeals? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt op twee manieren contact opnemen: middels het contactformulier of middels een openbare reactie op deze pagina. Eerstgenoemde is privé, terwijl een reactie openbaar is. We zien uw vragen, opmerkingen of feedback graag tegemoet.