HVC KringloopEnergie 3 jaar vast

Wilt u graag een scherpe, maar vooral ook groene energiedeal? Dan kunt u voor de HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal kiezen. Het bedrijf wekt stroom op uit duurzame bronnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan biomassa, windmolens en zonnepanelen. Via de onderstaande vergelijkingstool kunt u direct verscheidene energiepakketten met elkaar vergelijken.

HVC KringloopEnergie 3 jaar vast

De HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal is een vooral aantrekkelijk voor mensen die willen kiezen voor écht duurzaam. Als u namelijk voor deze deal kiest, ontvangt u geen welkomstkorting. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat dit contract drie jaar lang doorloopt. Wel kunt u profiteren van een scherp leveringstarief dat ook nog eens drie jaar lang vaststaat. Het bedrijf heeft een duurzaamheidsscore van maar liefst 7.7!

Drie jaar lang een vast tarief

Gedurende drie jaar lang profiteert u van een vast tarief. Het leveringstarief zal gedurende deze periode daarmee niet wijzigen. Dat is natuurlijk aantrekkelijk, want dan komt u gedurende de contractperiode nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wel is het belangrijk om te weten dat het contract, na de contractperiode, wordt omgezet naar een variabel tarief. Immers beschikt u dan niet meer over een bepaalde looptijd. Het tarief kan dan wijzigen. Het is dan ook raadzaam om na drie jaar te bekijken of dit nog steeds een voordelige energiemaatschappij is. U zit in ieder geval de eerste drie jaar goed.

Over HVC

HVC is van afval- energiebedrijf in 46 gemeenten en 6 waterschappen. Het bedrijf wint afval en grondstoffen in en daarvan maakt men weer duurzame energie. Een groot gedeelte van de opgewekte energie bestaat om die reden ook uit biomassa-energie. De energie wordt in dit geval namelijk opgewekt uit verbranding. Het wordt vergist of verbrand en daarvan wordt een biobrandstof gemaakt. Naast deze technologie heeft het bedrijf ook verscheidene windmolens en zonneparken. Daarmee kunnen zij veel Nederlanders voorzien van duurzame energie. De HVC groep levert geen grijze energie.

Wat bespaar ik met de HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal?

Helaas ontvangt u geen welkomstkorting, indien u kiest voor deze energiedeal. Wel kunt u besparen op het leveringstarief. Mocht u al jarenlang bij dezelfde aanbieder zitten, kan het maar zo zijn dat u een te hoog leveringstarief betaalt. Om die reden is het dan ook altijd verstandig om energiemaatschappijen te vergelijken, zodra u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Daarmee bespaart u in negen van de tien gevallen altijd op het leveringstarief. Het exacte leveringstarief op dit moment kunt u terugvinden in de vergelijkingstool.

Wanneer kan ik overstappen naar HVC KringloopEnergie 3 jaar vast?

Beschikt u momenteel over een contract met onbepaalde looptijd? Dan heeft u geluk, want u kunt dan direct profiteren van de HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal. Loopt uw contract binnen zes weken af? Ook in dat geval kunt u direct overstappen naar een nieuwe energieleverancier.

Loopt uw contract echter nog langer dan deze periode door? Dan is vaak verstandig om nog eventjes te wachten. In veel gevallen dient u namelijk een overstapboete te betalen, indien u te vroeg overstapt van energieleverancier. De hoogte van deze boete is afhankelijk van de resterende looptijd van het huidige contract. Daarnaast kan de hoogte van de boete ook nog eens verschillen per leverancier. Wel kunt u alvast overstappen met de HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal en deze pas later laten ingaan. In sommige gevallen kan dat tot een half jaar van tevoren. Dan is het belangrijk dat u dit aangeeft tijdens het aanmeldproces. Uiteraard kunt u ook nog wachten en op een later moment aanmelden. Onze website blijft immers altijd actief en daardoor kunt u iedere dag weer zoeken naar nieuwe en scherpe energiedeals.

Overstappen is een fluitje van een cent

Staat uw huidige contract het toe dat u kunt overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan is het overstappen erg gemakkelijk. U kunt namelijk energie vergelijken via onze vergelijkingstool. Linksboven in kunt u aangeven wat uw postcode en huisnummer is. Op basis daarvan kan de rekentool bekijken of HVC ook levert op uw woonadres. Daarnaast heeft u ook direct de mogelijkheid om uw verbruik in te voeren. Dat is verstandig om in te voeren, zodat de rekentool kan bekijken wat de gemiddelde jaarkosten zijn. Op basis daarvan wordt de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan getoond.

Verder heeft u nog de mogelijkheid om te filteren op allerlei andere zaken. Zo kunt u aangeven dat u alleen eenjarige of driejarige contracten wilt vergelijken. Ook kunt u duurzaamheid of een type contract invoeren. Zodoende vergelijkt u alleen wat op u van toepassing is.

Zodra u een scherpe energiedeal heeft gevonden, kunt u klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. Vanaf dit punt hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te voeren. De overstap is dan snel geregeld met behulp van de overstapservice.

Bedenkt u zich? Geen probleem!

Heeft u een energiecontract aangevraagd, maar bedenkt u zich toch nog? Dan kunt u nog aanspraak maken op 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u het contract dan ook nog kosteloos annuleren. U blijft in dat geval bij uw oude energiemaatschappij en dan verandert er niets.

Overstapservice

Wilt u wel graag overstappen en wilt u profiteren van de HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal? Dan komt u terecht in het overstapproces na de 14 dagen bedenktermijn. De overstapservice is hetgeen wat het overstappen nóg gemakkelijker maakt. U hoeft namelijk uw oude contract niet op te zeggen, want dat doet uw nieuwe energiemaatschappij voor u.

In principe vragen beide energiemaatschappijen alleen nog maar naar uw meterstanden. Dat is nodig voor uw oude energiemaatschappij om zodoende een eindafrekening te kunnen opstellen. Uw nieuwe maatschappij zal deze gegevens daarentegen gebruiken voor het vaststellen van de termijnbedragen. Velen spreken dan ook wel ook een ‘administratieve wijziging’. Immers hoeft u vrijwel niets te doen én stroom is stroom. U zult namelijk altijd nog stroom geleverd krijgen, maar dan tegen een scherper tarief.

Contact opnemen of reageren?

Heeft u nog resterende vragen over de HVC groep? Of heeft u vragen over deze HVC KringloopEnergie 3 jaar vast energiedeal in het algemeen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze uren kunt u dan ook een reactie van ons verwachten. Daarnaast kunt u hieronder reageren. Deze reactie is openbaar en zal eerst door ons moeten worden goedgekeurd. Uiteraard reageren we ook graag op uw reactie(s), indien daar een vraag tussenstaat. We zien uw reactie graag tegemoet!