NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan is de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus wellicht een goede energiedeal voor u. U bent verzekerd van 100 procent windenergie van Nederlandse bodem. Via de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse energiemaatschappijen met elkaar vergelijken.

NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus

De NLE, wat staat voor de Nederlandse Energie Maatschappij, heeft verschillende energiepakketten. Als u wilt, kunt u ook kiezen voor 100 procent Nederlandse windenergie. Dan bent u ervan verzekerd dat alle opgewekte energie uit Nederland komt. Via de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus krijgt u niet alleen een flinke korting, maar draagt u ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

Profiteer van een vast leveringstarief

Indien u kiest voor de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus energiedeal, weet u zeker dat u een jaar lang geniet van een vast tarief. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan. Het is dan echter na een jaar wel verstandig om weer over te stappen van energieleverancier. Immers kunt u dan via een andere energiemaatschappij weer profiteren van een flinke welkomstkorting. Daarnaast kunt u dan ook weer kijken wat het leveringstarief het voordeligst is. Na een jaar zullen de vaste tarieven vaak worden omgezet naar een doorgaans hoger variabel tarief. Om die reden is jaarlijks overstappen ook aangeraden.

Waarom kiezen voor de NLE?

De Nederlandse Energie Maatschappij is een Nederlandse energieonderneming, welke de goedkoopste energietarieven levert. Althans, als we de website van het bedrijf mogen geloven. De lage prijzen ontstaan doordat zij direct inkopen bij energieaanbieders. Daarmee ontstaat er geen handelsproces en kunnen er lagere prijzen worden doorgerekend naar de consument. Daarnaast levert het bedrijf verschillende pakketten met groene energie. Een van die pakketten is de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus energiedeal.

Slimme thermostaat

De NLE heeft een eigen slimme thermostaat op de markt gebracht. Dit model heet Anna en deze leert uw levensstijl kennen. Op die manier kan het apparaatje zich programmeren en middels geo-fencing weet het apparaatje of u in de buurt bent. Zodra u bijna thuis bent, zal het apparaatje de verwarming weer omhoog zetten. Daarmee wordt u als gebruiker volledig ontzorgd en kunt op een laagdrempelige manier veel energie besparen.

Er is tevens een handige app beschikbaar, welke u gratis kunt downloaden. Met behulp van de app kunt u de slimme thermostaat op afstand bedienen. Anna is daarmee niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee.

Contracten

Naast de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus, kunt u ook nog kiezen voor een driejarig of vijfjarig contract. Over het algemeen wordt het echter aangeraden om te kiezen voor een jaarcontract. U profiteert dan namelijk het meest van de kom erbij bonus. Deze is in verhouding simpelweg hoger bij een jaarcontract. Het is dan wel verstandig om na een jaar weer over te stappen. Indien u ervoor kiest om het contract te verlengen, krijgt u een aanzienlijk minder hoge korting. Na een jaar kunt u daarom weer op zoek naar nieuwe energiedeals via onze website.

Wat bespaar ik?

Door jaarlijks over te stappen, kunt u ontzettend veel geld besparen. In principe bespaart u op twee manieren. In eerste instantie ontvangt u namelijk een kom erbij bonus. Daarmee krijgt u dus al een aanzienlijke korting op het eerste jaar. Verder bespaart u ook nog op het leveringstarief. De leveringstarieven veranderen namelijk na afloop van een contract. Vrijwel iedere energieleverancier verandert het vaste tarief naar een, doorgaans hoger, variabel tarief. De besparing loopt daardoor ook altijd wel verder op dan de 110 euro kom erbij bonus. Gemiddeld gezien bespaart een gezin 285 euro per jaar met jaarlijks overstappen.

Wanneer kan ik overstappen?

Zit u al jarenlang bij dezelfde energiemaatschappij? Dan is de kans groot dat u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Dat betekent dat u direct kunt overstappen naar een nieuwe energieleverancier. U hoeft alleen maar rekening te houden met de overstapperiode. Weet u niet zeker of u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd? Pak dan uw huidige contract erbij. Hierop staat omschreven wanneer uw contract afloopt. Is de contractperiode reeds verstreken? Dan kunt u direct profiteren van de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus actiedeal.

Loopt uw contract binnen zes weken af? Ook dan heeft u de mogelijkheid om direct over te stappen. Het overstapproces duurt namelijk circa zes weken. Dat heeft te maken met de wettelijke bedenktermijn en de opzegtermijn.

Loopt uw contract nog langer door? Dan kunt u het beste nog eventjes wachten met overstappen. De meeste energiemaatschappijen brengen namelijk een overstapboete in rekening, indien u uw contract openbreekt.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is ontzettend gemakkelijk. U kunt simpelweg de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus actiedeal opzoeken via onze vergelijkingstool. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een andere energiedeal uitzoeken. Voer bij voorkeur altijd uw postcode + huisnummer en verbruik in. Op basis van deze gegevens kan de rekentool berekenen welke aanbieder in uw het geval het goedkoopste is.

Verder heeft u ook nog de mogelijk om gebruik te maken van verscheidene filtermogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame energieleverancier, maar kunt u ook een bepaalde contractperiode aangeven. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar eenjarige contracten vergelijken? Dan kunt u dat gemakkelijk aangeven.

Zodra u een geschikt contract hebt gevonden, kunt u deze simpelweg aanvragen. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u van de energieleverancier een bevestiging. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktijd. Dat geldt voor ieder energiecontract, omdat dit wettelijk zo bepaald is.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar een nieuwe energiemaatschappij, profiteert u altijd van de gratis overstapservice. Deze service is ontzettend handig, want u hoeft maar weinig actie te ondernemen. Zo hoeft u niet eens uw eigen contract op te zeggen. Dat zal de nieuwe energiemaatschappij namelijk voor u doen. Indien u nog niet beschikt over een slimme meter, zullen de twee energiemaatschappijen nog wel vragen naar de meterstanden. Deze kunt u gemakkelijk online doorgeven. Uw oude energieleverancier gebruikt deze voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe leverancier deze gegevens gebruikt voor de maandelijkse bedragen. Dat maakt de overstap zorgeloos en eenvoudig.

Hulp nodig of reageren op deze energiedeal?

Kiest u voor de NLE 1 jaar vast Nederlandse wind + 110 euro kom erbij bonus, maar heeft u toch nog enkele vragen over deze actie? Dan kunt u zowel contact met ons opnemen als een reactie plaatsen. Indien u kiest voor laatstgenoemde, dient u er rekening mee houden dat deze reactie openbaar is. Ook andere bezoekers kunnen deze reactie daarmee lezen. Als u contact met ons opneemt, kunt u een reactie verwachten tussen 09.00 en 17.00 uur op werkdagen. We horen graag van u.