Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe, betrouwbare energieleverancier? Nuon kan dan een goede keuze zijn. U kunt nu profiteren van de Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting. Het betreft een vast tarief. U kunt direct gebruikmaken van de onderstaande vergelijkingstool en zodoende verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken.

De Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting

Nuon is een grote Nederlandse energiemaatschappij. Met ruim 4.400 medewerkers in dienst biedt het bedrijf gas en elektriciteit aan ruim twee miljoen Nederlanders. Wilt u ook graag profiteren van de energiedeals van Nuon? Dan is de Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting zeker een aanrader. Voer uw postcode en huisnummer in, zodat u kunt bekijken of deze aanbieding ook beschikbaar is in uw woonplaats. Alle gegevens die u invoert in het systeem, worden verstuurd via een beveiligde verbinding.

Jaarcontract + vast tarief

Het betreft hier een jaarcontract. Dat betekent dat u een jaar lang profiteert van een vast tarief. Houd er echter rekening mee dat het vaste tarief na een jaar wordt omgezet tot een variabel tarief. Dat is, na afloop van een contract, vaak duurder. Het is daarom raadzaam om na een jaar weer over te stappen van energieleverancier. De Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting is echter absoluut een zeer scherpe deal. U ontvangt 82,50 euro korting op stroom en 82,50 euro korting op gas het eerste jaar. Dat wordt verrekend bij uw jaar- of eindafrekening.

Waarom kiezen voor Nuon?

Nuon is een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Het is een betrouwbaar bedrijf met ruim 4.400 medewerkers. Dit energiebedrijf levert zowel grijze als groene stroom en u heeft uiteraard de mogelijkheid om een slimme thermostaat aan te sluiten op uw slimme meter. Dat kan een ‘universele’ zijn, die u onder andere kunt bestellen via Coolblue. Het bedrijf heeft geen eigen slimme thermostaat op de markt gebracht. Dat zorgt er alleen maar voor dat u na een jaar weer gemakkelijker kunt overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Dat is wel zo handig, want dan kunt u volop blijven profiteren van energiedeals.

Wat bespaar ik met deze energiedeal?

Naast de 165 euro welkomstkorting die u krijgt, bespaart u naar alle waarschijnlijkheid ook nog op het leveringstarief. Het is namelijk zo dat contracten met een onbepaalde duur een hoger leveringstarief betalen dan mensen met een nieuw contract. Dat heeft ermee te maken dat na afloop van een contract, het energietarief van vast naar variabel wordt veranderd. Dat tarief is doorgaans hoger. Om die reden is het ook belangrijk om over te stappen, indien u beschikt over een contract voor onbepaalde duur. De besparing kan daardoor uiteenlopen van 285 tot wel 450 euro op jaarbasis.

Wanneer kan ik overstappen?

Overstappen is ontzettend gemakkelijk. Voordat u echter gaat overstappen, is het belangrijk dat u uw huidige contract erbij pakt. U kunt uw huidige contract online bekijken via uw huidige energiemaatschappij. Indien u dat niet online kunt inzien, heeft u naar alle waarschijnlijkheid een papieren variant. Hierop staat omschreven wanneer uw contract afloopt. Indien deze inmiddels is verlopen, betekent dit dat u een contract heeft voor onbepaalde duur. U kunt dan direct overstappen. Ook als het contract binnen zes weken afloopt, heeft u de mogelijkheid om direct over te stappen van energieleverancier.

Hoe werkt overstappen naar Nuon?

Overstappen naar Nuon is een fluitje van een cent. Het betreft namelijk min of meer slechts een administratieve wijziging. Om de beste energiedeal te vinden, kunt u gemakkelijk gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hier kunt u gemakkelijk uw postcode en huisnummer invoeren. Ook kunt u uw verbruik invoeren. Indien u uw verbruik niet weet, kunt u aangeven hoe groot uw gezin is. Op basis daarvan wordt er een goede schatting gemaakt. Als u deze gegevens heeft ingevuld, personaliseert de vergelijkingstool de beste energiedeals voor u. Optioneel kunt u nog filteren op duurzaamheid, type tarief of aanbieder.

Heeft u vervolgens de beste deal gevonden, zoals bijvoorbeeld de Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting? Dan hoeft u alleen nog maar te klikken op ‘aanvragen’. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van Nuon. Hier kunt u uw nieuwe contract afsluiten. U kunt daarna genieten van een handige en gratis overstapservice.

Gratis overstapservice

Omdat u profiteert van de gratis overstapservice, weet u ook zeker dat de overstap voorspoedig verloopt. U hoeft namelijk alleen maar uw contactgegevens in te voeren op de website van de nieuwe energieleverancier. Vervolgens heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn en een maand opzegtermijn. Ondertussen vragen zowel uw oude als uw nieuwe energieleverancier naar uw meterstanden. Uw oude maatschappij heeft dat nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe energieleverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de maandelijkse termijnbedragen. De twee energieleveranciers gaan gezamenlijk bekijken wanneer het ene contract ingaat en wanneer het andere contract afloopt. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit zonder gas en stroom komt te zitten.

Hulp nodig met overstappen?

Wilt u graag profiteren van de Nuon Powerdeal met 165 euro welkomstkorting, maar heeft u nog vragen? U kunt ons ten alle tijden een bericht sturen via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u tijdens werkdagen graag met al uw vragen. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen. Uiteraard horen we graag van u.