Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback

Oxxio is een groene energieleverancier en biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijker te besparen op hun energieverbruik. Zo heeft het bedrijf onder andere technologische vernieuwingen om dat te stimuleren. Wilt u graag overstappen naar deze energieleverancier? Profiteer dan direct van de Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal.

210 euro cashback op uw energierekening

Als u kiest voor de Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal, profiteert u van maar liefst 210 euro korting. Deze korting wordt verrekend op uw jaarrekening. Indien u na een jaar weer overstapt, wordt deze korting verrekend op uw eindafrekening. Het is een flinke korting waar u van geniet. Het is bovendien een jaarcontract, waardoor u na een jaar weer kunt overstappen en daarmee ook weer kunt profiteren van energiedeals.

Jaarcontract met een vast tarief

De Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal is een goede keuze. U kiest dan namelijk voor een jaarcontract én dat is een verstandige keuze. Na een jaar kunt u dan namelijk gemakkelijker weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Dan kunt u wederom profiteren van welkomstaanbiedingen en –kortingen.

Daarnaast profiteert u een jaar lang van een vast tarief. Dat betekent dat uw energietarief gedurende een jaar vaststaat. U komt dan niet voor onverwachte verrassingen te staan, bijvoorbeeld als het energietarief stijgt. In het geval van een variabel energietarief, kunnen de tarieven zowel stijgen als dalen.

Houd er rekening mee dat het vaste tarief, na afloop van het jaarcontract, wordt omgezet tot een variabel energietarief. Dit tarief is na afloop van een contract doorgaans hoger. Om die reden is het dan ook verstandig om na een jaar weer over te stappen van energieleverancier.

Waarom kiezen voor Oxxio?

Oxxio is een duurzame energieleverancier. Alle stroom die deze energieleverancier aanbiedt, wordt opgewekt uit windmolens binnen Europa. U kunt dan ook niet kiezen voor grijze stroom, want het merk biedt uitsluitend groene stroom aan. Daarnaast denkt het energiebedrijf graag mee over uw energieverbruik. Zo bieden zij diverse opties om uw energieverbruik te minderen en zodoende nog meer te besparen op uw energielasten.

Wat bespaar ik met deze energiedeal?

Als u kiest voor de Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal, krijgt u maar liefst 210 euro terug op uw energielasten. Deze korting wordt verrekend bij de jaar- of eindafrekening. Daarnaast bespaart u sowieso kosten, indien u momenteel beschikt over een contract met onbepaalde looptijd bij uw huidige energieleverancier. Na afloop van een contract wordt het vaste energietarief namelijk vaak omgezet in een, doorgaans hoger, variabel tarief. Ongemerkt betalen consumenten daardoor meer energielasten. Door jaarlijks te profiteren van energiedeals, kunt u op die manier veel geld besparen.

Wanneer kan ik overstappen naar Oxxio?

Wilt u graag minder betalen voor uw energierekening? Profiteer dan direct van de Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal! U kunt overstappen op het moment dat u momenteel over een contract beschikt voor onbepaalde duur. Ook indien uw contract binnen zes weken afloopt, kunt u overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Het is dan ook raadzaam om uw huidige contract erbij te pakken. Mogelijk kunt u dat gemakkelijk online bekijken bij uw huidige energieleverancier.

Hoe werkt overstappen naar Oxxio?

Overstappen naar Oxxio is erg gemakkelijk. In principe betreft het maar een administratieve wijziging. Als u alleen voor deze energiemaatschappij wilt kiezen, kunt u de zoekresultaten gemakkelijk filteren. Filter onder ‘aanbieders’ alleen ‘Oxxio’ en vervolgens toont de energievergelijker alleen deze aanbieders. Als u klikt op de knop ‘aanvragen’ wordt u doorverwezen naar de website van onze partner. U verlaat daarmee onze website. Op de website van onze partner kunt u uw nieuwe contract afsluiten.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar een nieuwe energieleverancier, profiteert u altijd van een gratis overstapservice. U hoeft daardoor maar weinig werk te verrichten. Het enige wat u hoeft te doen, is onze vergelijkingstool raadplegen en uw gegevens invoeren bij de nieuwe energieleverancier. De rest wordt voor u geregeld. Standaard heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktijd en een maand opzegtermijn. Vervolgens bepalen de twee energieleveranciers wanneer uw nieuwe contract ingaat.

Zowel uw oude als uw nieuwe energieleverancier zal nog vragen om de meterstanden. Uw oude leverancier heeft dit nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe energieleverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen. Overstappen is daardoor eenvoudiger dan ooit.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Wilt u graag profiteren van de Oxxio 1 jaar vast + 210 euro cashback energiedeal, maar heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!