Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback

Wilt u graag overstappen naar een duurzame energiemaatschappij? Dan is Powerpeers wellicht een goede optie voor u. De Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal is een scherpe actie met een flinke korting op het eerste jaar. U geniet standaard van een vast tarief zonder verrassingen. De geleverde stroom is 100 procent groene stroom uit Nederland. Tevens is het gas CO2-gecompenseerd. Vergelijk hieronder direct alle energiedeals en vraag uw nieuwe energiecontract vandaag nog aan.

Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal

De Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal is een ontzettend scherpe actie. Deze energieleverancier biedt namelijk gas en stroom tegen een scherp tarief, maar levert daarbij ook nog eens 100 procent groene stroom. Bovendien is het gas standaard CO2-gecompenseerd. Daarmee draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

100 procent groene stroom

De geleverde stroom is 100 procent groen. De meeste energie bestaat uit 100 procent groene windenergie. Daarnaast bestaat nog een klein gedeelte van de opgewekte stroom uit zonne-energie. U kunt bij Powerpeers zelf kiezen wat voor stroom u wilt. Het betreft allemaal groene energie.

CO2-gecompenseerd gas

Standaard levert het bedrijf CO2-gecompenseerd gas. Daarmee is het nog niet helemaal duurzaam, maar worden er wel stappen in de goede richting gezet. De CO2-uitstoot wordt namelijk effectief naar nul gebracht. Er worden nieuwe bomen aangeplant om de CO2-uitstoot te compenseren. Daarnaast investeert deze energieleverancier in verscheidene duurzame projecten.

1 jaar een vast tarief

Als u kiest voor de Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal, profiteert u een jaar lang van een vast tarief. Het grote voordeel daarvan is, is dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. U weet namelijk precies welk leveringstarief u gedurende een jaar betaalt. Na dit jaar kan het tarief echter veranderen naar een variabel tarief. Om die reden is het daarom ook verstandig om jaarlijks over te stappen van energieleverancier.

Waarom kiezen voor Powerpeers?

Powerpeers is een vrij nieuwe energieleverancier en wil ervoor zorgen dat Nederland verduurzaamt. Het bedrijf levert dan ook alleen maar 100 procent schone stroom. Daarnaast biedt het bedrijf een goede welkomstkorting voor nieuwe klanten. Genoeg redenen om over te stappen naar Powerpeers.

Slimme thermostaat

Momenteel heeft deze duurzame energieleverancier nog geen slimme thermostaat op de markt gebracht. Wel staat het u vrij om een universele slimme thermostaat te kopen. Het gebruik hiervan is erg handig, omdat u hiermee ontzettend veel kunt besparen. Zo kunt u verscheidene programma’s instellen, zodat u alleen energie verbruikt wanneer u thuis bent. Zodra u weer thuis komt, wordt de verwarming ook automatisch weer aangezet.

Wat bespaar ik met de Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback actiedeal?

De Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal is een scherpe deal. In eerste instantie bespaart u natuurlijk al de 210 euro cashback. Deze ontvangt u immers niet bij uw bestaande energiemaatschappij. Alleen overstappers krijgen deze korting namelijk. Daarnaast bespaart u mogelijk ook nog op het leveringstarief. Het bedrijf biedt namelijk een scherp vast tarief, welke gedurende het eerste jaar geldt.

Wanneer kan ik overstappen?

U kunt niet op ieder moment overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Dat is namelijk afhankelijk van uw contract. Heeft u een contract met onbepaalde looptijd bij uw huidige energieleverancier? Dan heeft u de mogelijkheid om per direct over stappen. Is dat niet het geval? Dan kan het in sommige gevallen verstandig zijn om nog eventjes te wachten met de overstap. Het kan namelijk zijn dat u een overstapboete ontvangt, indien u te vroeg overstapt. Loopt uw contract binnen zes weken af? Dan kunt u wel direct beginnen met energie vergelijken. U heeft namelijk standaard nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn én een maand opzegtermijn.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is tegenwoordig ontzettend gemakkelijk. U kunt daarvoor namelijk onze vergelijkingstool raadplegen. Iedere dag treft u daarin live de scherpste energiedeals. De goedkoopste energieaanbieder staat altijd bovenaan.

In de energietool kunt u aangeven wat uw postcode + huisnummer en verbruik is. Het is altijd raadzaam om deze gegevens in te voeren. Op basis daarvan kan de rekentool namelijk berekenen welke energiedeal voor u het voordeligst is. Optioneel kunt u ook nog filteren op een aantal andere zaken. Hierbij kunt u denken aan duurzaamheid, type contract of het type tarief.

Heeft u het geschikte contract gevonden? Dan hoeft u alleen nog maar te klikken op ‘aanvragen’. Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren én daarvan ontvangt u een bevestiging van de energieleverancier naar keuze. Vanaf dat punt heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn.

De overstapservice

Zijn de 14 dagen wettelijke bedenktermijn verstreken? Dan kunt u genieten van de gratis overstapservice. Indien u gekozen heeft voor de Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal, zal Powerpeers uw oude contract voor u opzeggen. Zo weet u zeker dat u nooit dubbele kosten betaalt. Ook weet u zeker dat u nooit zonder gas en stroom komt te zitten.

In principe hoeft u gedurende het overstapproces ook alleen maar uw meterstanden door te geven. Uw oude energiemaatschappij gebruikt deze energiestanden voor de eindafrekening. Uw nieuwe energiemaatschappij gebruikt deze gegevens voor de vaststelling van de maandelijkse termijnbedragen. U hoort van Powerpeers wanneer het nieuwe contract precies ingaat.

Hulp nodig of een reactie plaatsen?

Heeft u nog vragen over de Powerpeers 1 jaar + 210 euro cashback energiedeal? Of heeft u andere vragen over onze website? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om hieronder een reactie te plaatsen. Na onze goedkeuring is deze reactie ook zichtbaar voor andere bezoekers op onze website.