UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij? Overweeg dan de volgende energiedeal: UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting. U bent verzekerd van 100 procent windenergie. Via de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk diverse aanbieders met elkaar vergelijken.

UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal

UnitedConsumers wil als energieleverancier graag bijdragen aan een duurzame toekomst. Het bedrijf vindt duurzaamheid vanzelfsprekend en levert om die reden alleen windenergie. Als u kiest voor de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting, kiest u niet alleen voor een scherpe deal maar ook een milieuvriendelijke deal. U weet namelijk zeker dat u kiest voor 100 procent windenergie.

Een vast leveringstarief

Met behulp van deze aanbieding kiest u voor een vast leveringstarief. Dan weet u ook zeker dat het leveringstarief gedurende de looptijd niet verandert. Na een jaar zal het jaarcontract aflopen en wordt het vaste leveringstarief omgezet in een variabel tarief. Vanaf dat moment kunt u dan echter weer energie vergelijken en wederom overstappen van energieleverancier. Uiteraard kunt u dan ook weer profiteren van onze energiedeals via de vergelijkingstool.

De voordelen van UnitedConsumers

Indien u kiest voor de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal, kunt u genieten van een zorgeloze overstap. Het bedrijf was in 2017 bovendien winnaar van de Opiness-prijs. Daarmee leverde zij de beste service van alle energiemaatschappijen in Nederland. Uiteraard is de geleverde windenergie ook een groot voordeel: zodoende kiest u voor duurzame energie.

Slimme thermostaat

Deze energieleverancier heeft zelf geen slimme thermostaat op de markt gebracht. Wel adviseert het bedrijf om een universele slimme thermostaat aan te schaffen. Deze kunt u onder andere bestellen via Coolblue. Als u kiest voor een moderne klokthermostaat, kunt u ontzettend veel geld besparen. Zo kunt een optimaal programma voor uw huis instellen, zodat u flink kunt besparen op uw energielasten. Er zijn verschillende slimme programma’s die ingesteld kunnen worden, zodat u minder energie verbruikt.

Wat bespaar ik met de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal?

Als u kiest voor de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal, profiteert u sowieso van 240 euro korting. Deze korting is alleen het eerste jaar geldig. Na een jaar betaalt u dus het gewone tarief, net als alle andere bestaande klanten van deze energieleverancier. Om die reden is het dan ook weer verstandig om na een jaar weer over te stappen van energieleverancier. Zo kunt u het meeste geld besparen.

Wanneer kan ik overstappen naar UnitedConsumers?

Wilt u graag overstappen naar UnitedConsumers? Dan is het belangrijk om te bekijken wanneer uw huidige contract afloopt. Mocht u momenteel al in het bezit zijn van een contract van onbepaalde duur, heeft u direct de mogelijkheid om over te stappen. Ook als uw contract binnen zes weken afloopt, heeft u de mogelijkheid om al over te stappen. Dat heeft ermee te maken dat u nog 14 dagen wettelijke bedenkermijn hebt en een opzegtermijn van een maand.

Over het algemeen kunt u uw huidige contract online bekijken via de website van uw energieleverancier. Als u die niet mogelijkheid niet heeft, heeft u waarschijnlijk ook nog wel een papieren variant.

Hoe werkt het overstappen?

Wilt u graag profiteren van de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal? Dat lijkt ons een verstandige keuze. Daarvoor kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de bovenstaande energievergelijker. Vul hier altijd uw postcode en huisnummer. Op basis daarvan kan de rekentool bekijken of deze energieleverancier ook levert op uw woonadres. Verder is het belangrijk om uw verbruik in te voeren. Op basis daarvan kan de energievergelijker namelijk de beste deals samenstellen. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden verstuurd via een beveiligde. Daarnaast worden uw gegevens niet gebruikt voor andere doeleinden.

Als u eenmaal een goede deal hebt gevonden, kunt u klikken op aanvragen. U kunt de energiedeal dan vervolgens gemakkelijk aanvragen door uw gegevens in te voeren. U ontvangt vervolgens van uw nieuwe energieleverancier een bevestiging.

Wettelijke bedenktermijn en opzegtermijn

Op het moment dat u de bevestiging heeft ontvangen van uw nieuwe energieleverancier, heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw online (of telefonische) bestelling altijd nog kosteloos opzeggen. Dat is de wettelijke bedenktermijn waar iedere energiemaatschappij zich aan moet houden. Vervolgens heeft u nog te maken met een maand opzegtermijn. In sommige gevallen zal deze periode eerder aflopen.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar een andere energieleverancier, profiteert u altijd van de gratis overstapservice. Dat heeft meerdere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet uw oude energiecontract op te zeggen. Daarnaast hoeft u ook er ook geen zorgen om te maken dat u zonder gas of stroom komt te zitten. Het contract bij uw oude energieleverancier wordt namelijk opgezegd door de nieuwe maatschappij. De twee bedrijven zullen nog vragen naar uw meterstanden. Uw oude leverancier heeft dit nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe leverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen.

De twee energieleveranciers gaan vervolgens bepalen wanneer het oude contract afloopt en wanneer het nieuwe contract ingaat. Zo profiteert u van een zorgeloze overstap naar de nieuwe energieleverancier. Energie vergelijken was dan ook nog nooit zo eenvoudig.

Hulp nodig?

Wilt u graag gebruikmaken van de UnitedConsumers 1 jaar Wind Mee + 240 euro korting energiedeal, maar heeft u toch nog enige hulp nodig? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen. Uiteraard horen we graag van u.

Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!