Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback

Wilt u graag overstappen naar een voordelige energiemaatschappij? Profiteer nu van de Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal. Het betreft 100 procent lokaal opgewekte windenergie en CO2-compenseerd gas. Dat is niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, maar ook voor het milieu. Vergelijk hieronder verschillende energieleveranciers en stap ook over.

Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal

De Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal is een ontzettend scherpe aanbieding. Het betreft hier volledig 100 procent lokaal opgewekte windenergie en CO2-compenseerd gas. Daarmee is het niet alleen een voordelige deal, maar draagt u ook nog een uw steentje bij aan het milieu. U ontvangt 110 euro korting op stroom en 110 euro korting op gas.

1 jaar vast tarief

Dit contract heeft een vaste looptijd van een jaar. U betaalt daarmee een jaar lang hetzelfde leveringstarief. Dat kan niet tussendoor gewijzigd worden door de energiemaatschappij. Na afloop van uw contract kunnen de leveringstarieven echter worden omgezet van vast naar variabel. Vanaf dit moment is het ook belangrijk dat u weer overstapt naar een nieuwe energieleverancier. U kunt dan weer profiteren van welkomstaanbiedingen –en kortingen en zodoende blijft u altijd een scherp tarief betalen. Uiteraard kunt u dan nogmaals gebruikmaken van onze handige energievergelijker.

CO2-gecompenseerd gas

Indien u kiest voor de Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal, kiest u ook voor CO2-compenseerd gas. Het aardgas dat wordt verbrand zal CO2 uitstoten. Deze CO2-uitstoot zal worden gecompenseerd met het aanplanten van bomen. Op die manier is de netto CO2-uitstoot teruggebracht naar nul. Aardgas blijft natuurlijk wel gewoon aardgas en daarmee is het nog wel een fossiele brandstof. Helaas zijn er nog niet voldoende duurzame alternatieven.

Waarom kiezen voor Vandebron?

Vandebron is nog een relatief jonge energieleverancier en levert alleen duurzame energie. Het bedrijf handelt zonder tussenkomt van een energiebedrijf, waardoor het energiecontracten kan aanbieden tegen een scherpe prijs. De energie die u kiest via Vandebron, komt ook letterlijk rechtstreeks van de bron. Alle energieproducten leveren duurzame energie. Dat wordt op meerdere manieren opgewekt, waaronder via windkracht, zon en water.

Slimme thermostaat

Vandebron heeft geen eigen slimme thermostaat op de markt gebracht. Dat heeft echter natuurlijk ook wel weer zijn voordelen: u kunt namelijk een universele slimme thermostaat kopen. Dan kunt u die ook altijd gemakkelijk weer meenemen naar uw volgende energieleverancier. Via onder andere de website van Coolblue kunt u de top 10 thermostaten van dit moment bekijken.

Wat bespaar ik met de Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal?

Als u kiest voor de Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal, bespaart u sowieso 220 euro op het normale tarief van dit bedrijf. Deze korting geldt alleen voor het eerste jaar. Indien u ervoor kiest om na een jaar bij dit bedrijf te blijven, betaalt u de opeenvolgende jaren het ‘normale tarief’. Daarnaast betaalt u vaak voor een variabel leveringstarief in plaats van een vast tarief. U kunt daarom na een jaar het beste weer energie vergelijken en weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier.

Wanneer kan ik overstappen naar Vandebron?

Wilt u graag overstappen naar deze duurzame energieleverancier? Dan is het belangrijk om te bekijken wanneer u kunt overstappen. Indien u al beschikt over een contract van onbepaalde duur, kunt u direct overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Loopt uw contract binnen zes weken af? Ook in dat geval kunt u direct overstappen. U kunt namelijk nog rekening houden met 14 dagen wettelijke bedenktermijn en een maand opzegtermijn. Als u te vroeg overstapt, is het belangrijk om te weten dat u mogelijk een overstapboete ontvangt. Vandebron neemt deze boete niet in alle gevallen over. Om die reden is het belangrijk om pas over te stappen op het moment dat uw huidige contract dat toelaat.

U kunt uw huidige contractperiode naar alle waarschijnlijkheid inzien via de website van uw huidige energieleverancier. Indien u daar geen account voor heeft, kunt u die gemakkelijk aanmaken. Wellicht heeft u ook nog een papieren variant waar de huidige contractperiode op omschreven staat.

Hoe kan ik overstappen?

Als uw huidige contract inmiddels is omgezet naar een contract voor onbepaalde duur, heeft u de mogelijkheid om direct over te stappen. U kunt daarvoor gemakkelijk onze energiedeals bekijken. Vul bij voorkeur altijd uw postcode en huisnummer in. Tevens kunt u uw verbruik invoeren. Op basis van deze gegevens wordt de energievergelijker gepersonaliseerd op uw persoonlijke situaties. Indien u uw verbruik niet precies weet, kunt u aangeven hoe groot uw gezinsgrootte is. Op basis daarvan zal de vergelijkingstool een goede schatting maken.

Als u een goed contract hebt gevonden, hoeft u alleen nog maar te klikken op ‘aanvragen’. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de website van de nieuwe energieleverancier. Hier kunt u uw gegevens invoeren. De nieuwe energiemaatschappij stuurt vervolgens een bevestiging. Vanaf dit moment heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Na dit punt heeft u nog een maand opzegtermijn. Gedurende deze opzegtermijn geniet u van de gratis overstapservice.

Gratis overstapservice

Met behulp van de gratis overstapservice heeft u weinig werk van het overstappen. Zo hoeft u onder andere uw oude contract niet op te zeggen: dat doet uw nieuwe energiemaatschappij namelijk voor u. Wel zullen beide energieleveranciers u nog vragen naar de meterstanden, mits u een slimme meter hebt. Uw oude aanbieder heeft dit nodig voor de eindafrekening, terwijl uw nieuwe leverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen.

Hulp nodig over vragen?

Wilt u graag profiteren van de Vandebron 1 jaar + 220 euro cashback energiedeal, maar heeft u toch nog enkele vragen? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u dan graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Wilt u uw vrienden en familieleden ook op de hoogte stellen deze actiedeal? Deel deze pagina dan op social media!