Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting

Wilt u graag besparen op uw vaste lasten? Dan kunt u zich aanmelden voor Vastelastenbesparing.nl. Het bedrijf vergelijkt en onderhandelt voor ruim 50.000 Nederlandse gezinnen. Met een inschrijving kunt u tevens profiteren van de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting. Raadpleeg de onderstaande vergelijkingstool en profiteer direct.

Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting via Budget Energie

Vastelastenbesparing onderhandelt met verscheidene energiemaatschappijen voor scherpe tarieven voor haar leden. Met deze deal heeft het bedrijf een flinke eenmalige korting kunnen lospeuteren. Dit bedrag ontvangt u terug op uw eerste jaarafrekening. U blijft bovendien drie jaar lang bij dezelfde energiemaatschappij én de Vastelastenbesparing staat u bij, indien er problemen voorkomen. Daarmee profiteert u niet alleen van een lager tarief, maar ook van handige hulp indien dat eens nodig is.

Over het algemeen is het echter wel raadzaam om te kiezen voor een energiemaatschappij met een jaarcontract. Op die manier kunt u namelijk meer geld besparen. De welkomstkorting is vaak hoger en na een jaar kunt u dan wederom overstappen. Blijft u liever drie jaar lang bij een energieleverancier, zodat u na een jaar lekker achterover kan hangen? Dan is de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting zeker een aanrader.

Drie jaar lang een vast tarief

Het betreft hier een vast tarief dat gedurende een periode van drie jaar niet verandert. Daarmee weet u zeker dat de leveringstarieven niet wijzigen. Bij een eventuele stijging komt u dan niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het is dan wel raadzaam om na drie jaar weer over te stappen naar een nieuwe partij. Het leveringstarief gaat namelijk doorgaans omhoog. Vastelastenbesparing heeft mogelijk dan weer scherpe energiedeals. Uiteraard kunt u ook weer onze vergelijkingstool raadplegen tegen die tijd.

Waarom kiezen voor Vastelastenbesparing én Budget Energie?

Vastelastenbesparing onderhandelt, zoals gezegd, voor ruim 50.000 gezinnen in Nederland. Men werkt hierbij samen met Budget Energie. De budgetmaatschappij levert energie tegen scherpe tarieven. Bovendien is deze stroom ook nog eens 100 procent groen. Als u wilt, kunt u tegen meerprijs ook CO2-gecompenseerd gas afnemen bij de energieleverancier. U betaalt natuurlijk meer, maar daarentegen draagt u ook uw steentje bij aan een beter milieu.

Wat bespaar ik op mijn vaste lasten?

Als u zich aanmeldt voor de Vastelastenbesparing, kunt u circa 450 euro per jaar besparen. Dat is niet alleen op energie, maar ook op telefonie, televisie en internet. Daarnaast biedt de bond ook nog eens leuke partnerdeals waar u van kunt genieten. Zo kunt u voordelig een dagje uit, op vakantie of krijgt u korting op diverse producten. Met de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting energiedeal weet u in ieder geval zeker dat u al 300 euro bespaart op uw energielasten in het eerste jaar.

Wanneer kan ik overstappen?

Wilt u graag overstappen en profiteren van de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting energiedeal? Dan kunt u deze overstap gemakkelijk realiseren. Het is dan wel belangrijk dat u kijkt naar uw huidige contractperiode. U kunt, in principe, namelijk niet overstappen als u nog een contract met bepaalde tijd heeft. Doet u dat wel? Dan ontvangt u vaak een overstapboete van uw oude energieleverancier. Op uw huidige contract kunt u terugvinden wanneer deze afloopt.

Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd of loopt uw contract binnen zes weken af? Dan kunt u gemakkelijk overstappen en profiteren van de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting energiedeal.

Hoe kan ik overstappen?

U kunt energie vergelijken met behulp van onze handige vergelijkingstool. Heeft u deze energiedeal gevonden? Dan hoeft u alleen maar te klikken op ‘aanvragen’. U kunt vervolgens uw gegevens invoeren én u ontvangt vervolgens een bevestiging. Zodra u de bevestiging hebt ontvangen, heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn.

Zodra de 14 dagen wettelijke bedenktermijn zijn verstreken, start het overstapproces. Gedurende deze periode zullen er een aantal zaken geregeld worden. Uw nieuwe energieleverancier zorgt voor een goede afhandeling. Zo hoeft u uw eigen contract niet op te zeggen. Beide energieleveranciers zullen nog wel vragen naar de meterstanden. Deze zijn voor twee zaken nodig:

  • Eindafrekening via uw oude energieleverancier;
  • Vaststelling van de termijnbedragen bij uw nieuwe energieleverancier (in dit geval Budget Energie).

De overstap is binnen vier tot zes weken geregeld

Een overstap duurt normaliter vier tot zes weken. Dat klinkt als een vrij lange periode, maar er zijn natuurlijk een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo heeft u standaard de 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Ook heeft u vaak dan nog een maand opzegtermijn bij uw oude energieleverancier. Om die twee redenen duurt het vaak vier tot zes weken. De overstap vergaat echter altijd vlekkeloos. Het is daarmee ook min of meer een administratieve wijziging, omdat u immers niets merkt van de verandering. U kunt lekker warm blijven douchen en de verwarming gaat nog gewoon aan.

Hulp nodig bij het vergelijken?

Wilt u graag profiteren van de Vastelastenbesparing 3 jaar met 300 euro welkomstkorting energiedeal, maar heeft u toch nog vragen over het vergelijken? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze website? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op werkdagen helpen wij u graag met al uw vragen. Wij zijn gedurende deze uren bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Optioneel kunt u er ook voor kiezen om hieronder een (openbare) reactie te plaatsen. Uw reactie is dan ook zichtbaar voor andere bezoekers. Reacties worden geplaatst, nadat wij deze hebben goedgekeurd.