Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie

De Vastelastenbond is een vereniging van consumenten en maakt het voor hun leden mogelijk om goedkoper energie af te nemen. Ditmaal kunt u als lid van de bond genieten van de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal. Het gaat hier om een contract met vaste tarieven. Wilt u graag overstappen? Raadpleeg dan de onderstaande vergelijkingstool.

Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging en werd opgericht om gezamenlijk korting te realiseren. Hierbij zorgt de partij dus niet alleen voor lagere energielasten, maar ook voor lagere televisie-, internet- en telefoniekosten. Ditmaal werkt de bond samen met Budget Energie. Met de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie energiedeal, bespaart u 20 euro per jaar op uw rekening. Deze ontvangt u terug tijdens uw jaarafrekeningen. Daarnaast profiteert u van een scherp leveringstarief. U dient hiervoor echter wel lid te zijn van de Vastelastenbond. U kunt zich daarvoor gratis aanmelden.

Drie jaar lang een vast tarief

Als u kiest voor deze energiedeal, weet u zeker dat u drie jaar lang niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het tarief dat nu wordt afgesproken, staat namelijk vast voor drie jaar. Binnen deze periode kan het leveringstarief dus ook niet wijzigen. Daarmee biedt de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal een goede zekerheid.

Waarom kiezen voor de Vastelastenbond i.c.m. Budget Energie?

De naam van de energiemaatschappij in kwestie toont het al aan: Budget Energie. Het betekent dus dat het een energieleverancier is die levert tegen scherpe tarieven. Daarnaast levert het bedrijf ook nog eens groene stroom én dat maakt het ook nog eens verantwoord. Als lid van de Vastelastenbond kunt u bovendien altijd hulp en steun verwachten. Mocht u problemen ondervinden met het bedrijf, kunt u via de Vastenlastenbond ook altijd nog problemen oplossen. Samen staat u sterk met de bond.

Wat bespaar ik?

U bespaart in ieder geval ieder jaar een bedrag van 20 euro op uw jaarafrekening. Tevens kunt u profiteren van een scherp leveringstarief. Dit tarief staat bovendien ook nog eens gedurende drie jaar lang vast. Daarmee kan de totale besparing op jaarbasis flink oplopen. Alhoewel de welkomstkorting wellicht niet zo hoog is, profiteert u wel van een laag leveringstarief. Als u veel stroom en gas verbruikt, is dit dan ook een aantrekkelijke optie.

Wanneer kan ik overstappen?

Wilt u graag profiteren van de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal? Dan is het belangrijk dat u eerst bekijkt wanneer u precies kunt overstappen. Dat kan namelijk niet op ieder moment. U kunt in principe op twee momenten overstappen:

  • Als u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd;
  • Indien uw contract binnen zes weken afloopt.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om al eerder aan te melden voor een actiedeal. Wel is het dan belangrijk dat u aangeeft dat het contract nog niet direct ingaat. U kunt namelijk een overstapboete riskeren, indien u te vroeg overstapt naar een nieuwe energiemaatschappij. Als u een overstapboete ontvangt, is de korting al snel weer verdwenen. De overstapboete wordt niet overgenomen voor de Vastelastenbond óf Budget Energie.

Daarom is het belangrijk dat u uw contract ernaast houdt. Hier staat op omschreven wanneer uw contract afloopt. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Start dan direct met energie vergelijken en bespaar direct op uw energielasten.

Hoe werkt overstappen naar een nieuwe energieleverancier?

Overstappen met de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal is ontzettend gemakkelijk. Hiervoor kunt u simpelweg de vergelijkingstool raadplegen. Vul hierbij altijd uw postcode + huisnummer en verbruik in. Op basis van deze gegevens kan de rekentool live laten zien welke energiemaatschappij voor u het goedkoopste is. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan. U kunt daarom natuurlijk naast de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal ook kiezen voor een andere deal: wat voor u maar het voordeligste is.

Eventueel kunt ook nog filteren op andere zaken, zoals duurzaamheid, type contract of vast of variabel tarief. In de regel is het raadzaam om te kiezen voor eenjarige deal. Deze zijn vaak scherper geprijsd, omdat u in een jaar tijd een hogere welkomstkorting ontvangt. Wel is het dan belangrijk dat u na een jaar weer overstapt. Dan kunt u na een jaar namelijk weer profiteren van een hoge welkomstkorting.

Heeft u een scherpe actiedeal gevonden die bij u past? Dan kunt u deze aanvragen via de vergelijkingstool. U kunt simpelweg uw gegevens invoeren en vervolgens zal u een bevestiging ontvangen van de uitgekozen energieleverancier.

14 dagen bedenktermijn na bevestiging

Heeft u een bevestiging van de energieleverancier ontvangen? Dan heeft u vanaf dat moment nog maar liefst 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u het contract altijd nog kosteloos annuleren. U kunt dan simpelweg terugkeren naar uw oude energiemaatschappij. Daarmee bouwt u altijd nog zekerheid in, indien u toch besluit om te annuleren. Gezien dit wettelijk verplicht is, dient iedere energiemaatschappij zich daaraan te houden.

Overstapservice

Nadat de bedenktermijn is verstreken, komt u terecht bij de daadwerkelijke overstap. Hier geniet u van een gratis overstapservice, wat er onder andere voor zorgt dat u bijzonder weinig werk hebt van de overstap. Zo hoeft u bijvoorbeeld uw oude contract helemaal niet op te zeggen.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw meterstanden doorgeven. Deze heeft uw nieuwe energiemaatschappij nodig voor de vaststelling van de maandelijkse bedragen. Daarnaast gebruikt uw oude energiemaatschappij deze voor de eindafrekening. Uiteraard wordt u ervan op de hoogte gesteld wanneer uw nieuwe contract ingaat. Zo weet u zeker dat u nooit tegen dubbele kosten aanloopt.

Reageren of contact opnemen?

Wilt u graag kiezen voor de Vastelastenbond 3 jaar vast + 60 euro korting via Budget Energie actiedeal, maar heeft u nog vragen? Of opmerkingen over deze deal? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om hieronder een openbare reactie te plaatsen. Deze reactie is dan ook zichtbaar voor andere bezoekers op onze website.